Zadzwoń i umów wizytę
     +48 322 710 400
     

 Leczymy efektywnie i komfortowo.


Kredyt na leczenie

Uproszczony system składania wniosków: E- Mediraty to najkrócej mówiąc elektroniczny system składania wniosków o pożyczkę medyczną w trzech prostych krokach bez pośrednictwa weryfikatora.




Wniosek na leczenie

 


Finansowanie zabiegów medycznych

MediRaty to pierwszy w Polsce produkt skierowany wyłącznie do branży medycznej, zarówno pacjentów, którzy chcą na raty sfinansować zabiegi lecznicze, jak i lekarzy pragnących skorzystać z płatności ratalnej za szkolenia czy inne formy edukacji. Szeroki zakres finansowanych zabiegów i form szkoleń oraz dogodne warunki finansowania sprawiają, że to idealna odpowiedź na potrzeby pacjentów i lekarzy prywatnej służby zdrowia. Obok współpracujących z nami klinik jest coraz więcej szpitali.

Jeśli chcesz sprawdzić pełną ofertę lub wyliczyć dla siebie miesięczną ratę wejdź na stronę www.ratalnie.com



www.ratalnie.com

 

Zadaj pytanie i umów wizytę

...

OPINIE

W trosce o Państwa zadowolenie oraz pragnąc wyjść naprzeciw Państwa oczekiwaniom, stworzyliśmy miejsce na rekomendacje, gdzie mogą Państwo poznać wrażenia pacjentów na temat lekarzy oraz usług oferowanych przez nasz szpital. Chcielibyśmy umożliwić Państwu kontakt telefoniczny z byłymi pacjentami naszej placówki, aby mogli Państwo osobiście poznać ich opinie po przebytych zabiegach.


PRZECZYTAJ OPINIE O SZPITALU

Imię   Urszula
Nazwisko   Lenkiewicz- Opoka
Miejscowość   Wrocław
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   +48 601 51-09-3
Wiek   63
Temat   Ortopedia
Wiadomość   Na Pana ręce Panie doktorze dla całego personelu szpitala wyrazy uznania i podziękownia.
Tak sobie wyobrażałam leczenie i powrót do zdrowia.
Aktualnie jestem po dwóch operacjach z nowymi biodrami - ponownie w komforcie życia to niesłychane , że to w ogóle mogło się wydarzyć w tak krótkim czasie ( od lutego do maja 2017) .Gorąco polecam szpital Sanvimed w Zabrzu pod kierownictwem Wocjecha Pawlaka

 


 

Imię   Tomasz
Nazwisko   Tomal
Miejscowość   Zabrze
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   601070840
Wiek   50
Temat    
Wiadomość   Chciałem podziękować oraz zarekomendować Szpital Sanvimed wraz z całym zespołem z Panem dr.Pawlakiem na czele. 13.06.2017 miałem wykonaną artroskopię kolana już po trzech dniach czuję potężną poprawę ruchomości stawu kolanowego i praktycznie brak jakichkolwiek sensacji bólowych po zabigu. Szybka diagnoza, krótkie terminy, miła i fachowa opieka lekarsko pielęgniarska to podstawowe atuty tego ośrodka. Pozdrawiam zadowolony pacjent.

 


Hip replacement/endoproteza biodra

I am pleased to tell you how well I am doing & I am back to normal after the opration. I have no pain & regained the strength in my hip. All in all a brilliant result from the operation.  We both still miss you all. Our best wishes to all the lovely nurses, to Lucas & Thomas & Mr Pawlak of course. He did a wonderful job.

Janet and John Taylor


Knee replacement/endoproteza kolana

Well I have to say that I have tried to find something detrimental about the hospital and its staff, but I can't.  Only to say that there was too much food! 

The staff were exceptional, with how they helped me, put me at me ease, cared for me and Peter. 

Dr Pawlak and his team were outstanding, answered all my questions, were always on hand to help should it be necessary.  I can't give enough praise to them all.  Joanna and Aggi were to be congratulated on their translation.  They chauffeured us around from day out for Peter to shopping trip for me and commuting to and from  the airport.

Should you have anyone who is going to Poland for surgery, I would be more than happy to chat with them to put them at their ease, such as John did for me.

Joy Collins


Hip replacement/endoproteza biodra

We would like to thank you and the whole team for everything it was a brilliant experience from start to finish.

The staff and hospital were  brilliant, professional , and very  dedicated, it was a great experience , I can not praise them enough.

 I would highly recommend this hospital to anyone thinking of having a hip operation.
        Best wishes to you all.
     James  and Catherine

 


 

Imię   Sylwia
Nazwisko   Lubiecka
Miejscowość   Bytom
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   691828184
Wiek   39
Temat   Artroskopia
Wiadomość   Bardzo serdecznie chciałabym podziękować dr.Wojciechowi Pawlakowi za udaną operację dn.26.07.2016 Artroskopię (uszkodzona łękotka) oraz całemu personelowi za troskliwą opiekę i miłą atmosferę.Z uśmiechem pozdrawiam wszystkich Sylwia Lubiecka.

 


 

Imię   Agnieszka
Nazwisko   kurzepa
Miejscowość   Zabrze
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   724477262
Wiek   28
Temat   dziękuję ;)
Wiadomość   Cudowna Załogo Kliniki Sanvimed chciałabym jeszcze raz podziękować Wam za cudowną opiekę przed jak i po operacji przepukiny kręgosłupa.JESTESCIE CUDOWNI ;) Przeogromne DZIĘKUJĘ dla Doktora Szydlika, że trafiłam w tak cudowne ręce.DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ ZA WSZYSTKO!!!!!!!!

 


 

Imię   MARIA
Nazwisko   ROGOWSKA
Miejscowość   GLIWICE
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   799036596
Wiek    
Temat   PODZIĘKOWANIA
Wiadomość   PRAGNĘ BARDZO PODZIĘKOWAĆ PANU DOKTOROWI . PAWLAKOWI I INNYM LEKARZOM ORAZ PIELĘGNIARKOM I CAŁEMU PERSONELOWI MEDYCZNEMU ZA DOKONANE OPERACJE STAWÓW BIODROWYCH I FACHOWĄ OPIEKĘ ORAZ MIŁĄ ATMOSFERĘ W CZASIE POBYTU . POLECAM I ZAWSZE BĘDĘ POLECAĆ TĘ PLACÓWKĘ MEDYCZNĄ BO CZUŁAM , ŻE WSZYSCY INTERESUJĄ SIĘ PACJENTEM , JEGO ZDROWIEM I SAMOPOCZUCIEM PRZED I PO OPERACJI .

 


Imię   Danuta
Nazwisko   Ledwoń
Miejscowość    
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon    
Wiek    
Temat    
Wiadomość   Jestem szczerze zadowolona ze świadczonych usług medycznych w tej klinice. Doświadczyłam bardzo wysokiego standardu obsługi oraz troski o pacjenta. Mimo licznych przeciwwskazań dr Wojciech Pawlak podjął się wykonania mi operacji wstawienia endoprotezy biodra, za co jestem mu bardzo wdzięczna. Życzę kolejnych sukcesów w życiu służbowym i prywatnym.

 


Imię   Kornelia
Nazwisko   Kandzia
Miejscowość   Miasteczko Sl.n
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   698713773
Wiek   52
Temat   podziekowanie
Wiadomość   Bardzo serdecznie pragne podziekowac dr.Pawlakowi oraz calemu zespolowi-lekarzom,pielegniarkom za opieke przed i po operacji barku jaka mialam 24lutego 2015r.Tam pacjent jest traktowany z troska i czuje sie jak w domu,czuje sie coraz lepiej,rehabilitacja w toku i bol pomalu ustepuje.Bardzo serdecznie dziekuje za profesjonalna opieke i troske.Polecam wszystkim cierpiacym i potzebujacym pomocy medycznej

 

Imię   Kornelia
Nazwisko   Kandzia
Miejscowość   Miasteczko Sl.
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   698 713 773
Wiek   52
Temat   podziekowanie
Wiadomość   Chcialam bardzo serdecznie podziekowac dr.Pawlakowi, lekarzom oraz calemu personelowi medycznemu Sanvimedu,jestem po artroskopi barku lewego(24 luty 2015r.) i czuje sie bardzo dobrze,moge ruszac reka co bylo niemozliwe przed operacja.Jestem bardzo wdzieczna za to lekarzom,ze tak sprawnie,szybko a przede wszystkim z troska sie mna zajeli.Z calego serca dziekuje IM WSZYSTKIM!!! Polecam szpital wszystkim potrzebujacym pomocy w bolu.

 


 

mię   Maciej
Nazwisko   Gajos
Miejscowość   Bytom
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   501727110
Wiek   32
Temat   Podziękowanie od serca :)
Wiadomość   Serdecznych podziękowań nie ma jak zwykle końca. Mógłbym wymienić po kolei lekarzy, zespół medyczny. Należą się oną wielkim ciepłym słowem całemu przesympatycznemu zespołowi Szpitala Specjalistycznego Sanvimed. Dnia 30.01.2015 odbyłem w tutejszym szpitalu zabieg artroskopii barku lewego wraz z rekonstrukcją. Mija już 2 tygodnie a ja już naturalnie zginam cały staw. Polecam na 1000% każdemu Sanvimed co ma problemy z sprawami zdrowotnymi. Maciej Gajos..

 


 

Imię   Kornelia
Nazwisko   Piotrowska
Miejscowość   Kędzierzyn-Koźle
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   511281621
Wiek   54
Temat   podziękowanie
Wiadomość   Dzięki możliwości ją daje internet, chciałabym bardzo serdecznie podziękować Panu doktorowi Wojciechowi Pawlakowi oraz całemu zespołowi, za przeprowadzoną operacje w dniu 18.11.2104-endoproteza stawu kolanowego. Również bardzo chciałabym podziękować paniom pielęgniarkom, które stwarzają bardzo przyjazną, życzliwą i ciepłą atmosferę. Serdeczne podziękowania dla panów rehabilitantów którzy bardzo pomagają w pierwszych "krokach" po zabiegu. Szpital godny polecenia.

 


 

Imię   Sławomir
Nazwisko   Szkurłat
Miejscowość   Bytom
Email   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Telefon   501138021
Wiek   46
Temat   Neurochirurgia
Wiadomość   Chciałbym bardzo podziękować dr.Szydlikowi za przeprowadzenie zabiegu endo kręgosłupa oraz całemu zespołowi asystującemu przy stole za pełen profesjonalizm oraz dyżurującym siostrom za opiekę i troskliwość, a także paniom rejestratorkom za uprzejmość. Z wyrazami szacunku i wdzięczności Sławomir Sz. Ps.Serdecznie pozdrawiam.

 


Imię i nazwisko: Macjej Gajos

E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Temat: Serdeczne Podzieowanie

Pozwalając sobie użyć słów dr. Wojciecha Pawlaka , gdy życie wymaga trudnych decyzji, zwłaszcza, gdy chodzi o zdrowie, które pogarsza upływający czas, z pełną świadomością i zaufaniem chciałbym z całego serca podziękować personelowi medycznemu w Szpitalu Specjalistycznym Sanvimed. Zespół otoczył mnie fachową i profesjonalną opieką podczas pobytu w dniach 20-22.10.2014 oraz zabiegu chirurgicznego Endoskopowej Nukletomi l5/S-usunięcie przepukliny jądra miażdżystego.


Imię i nazwisko: Henryk Labus

E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 Przesyłam serdeczne podziękowania dla dr Pawlaka i całego zespołu szpitala Sanvimed za przeprowadzenie operacji wszczepienia endoprotezy stawu biodrowego a także za opiekę i rehabilitację w trakcie całej hospitalizacji. Już kilka dni po wypisaniu z kliniki jestem w stanie samodzielnie i bez bólu się poruszać. Bardzo dziękuje za profesjonalną i serdeczną opiekę. Październik 2014.


Imię i nazwisko: Barbara Palak

Telefon: 505 973 273

Temat: Opinia o szpitalu

O jakości usługi medycznej świadczy fakt, iż na stół operacyjny położyłam się z bólem, a obudziłam się z narkozy bez bólu. Personel medyczny bardzo profesjonalny. Zarówno lekarze, jak i panie pielęgniarki są bardzo sympatyczne. Szpital bardzo wygodny, a warunki dla pacjentów bardzo dobre. Mogę z czystym sumieniem polecić tą placówkę medyczną.


Imię i nazwisko: Eugeniusz Rożek

Telefon: 32 4317306

Temat: opinia po operacji biodra

Wspaniały szpital, wspaniali lekarze, którzy w nim pracują. Są profesjonalistami, którzy doskonale wykonują swój zawód. W każdej chwili możesz liczyć na ich pomoc. W tej placówce pacjenci są najważniejsi. Na szczególne słowa uznania zasługuje dr Pawlak - bardzo dobry lekarz.

 


Imię i nazwisko: Teresa Kozieł
Telefon: 501750075
Temat: ENDOPROTEZA
Jestem pełna uznania dla lekarzy oraz całej obsługi medycznej na tym oddziale. Dziękuję za opiekę i leczenie!

Imie Nazwisko: Antoni Marek
Adres IP: 87.116.244.69
Miasto: 32-765 Rzezawa, 
Telefon: 505349726, Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Temat: opinia owykonaniu zabiegu i leczeniu
Składam podziękowanie lekarzom ortopedom oraz zespołowi pielęgniarskiemu za wykonanie rekonstrukcji ścięgna Achillesa i opiekę po zabiegu. Wszystkim którzy mają problemy i dolegliwości ortopedyczne ,nie zważając na poniesione koszty polecam ten szpital.
 
Pozdrawiam,
 
Imie Nazwisko: Joanna Plachta
Adres IP: 89.73.157.209
Miasto: 44-286Wodzisław śląski, 
Telefon: 608695199, Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Temat: opinia
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA DR.WOJCIECHA PAWLAKA I JEGO ZESPOŁU za udaną rekonstrukcje łokcia prawej ręki. Dzięki tej operacji której podjął się dr.Wojciech Pawlak jestem dziś sprawnym człowiekiem mogącym korzystać w pełni normalnie w życiu codziennych obowiązków oraz pracy ,chciałem również SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ pielęgniarką za opiekę i bardzo miła atmosferę jaką miałem podczas pobytu w klinice ,w maju 2011 rok. Z poważaniem Krzysztof i Joanna Płachta.
 
Imie Nazwisko: Wojciech Stopa
Adres IP: 195.177.84.8
Temat: Leczenie stawu kolanowego i kregosłupa
Witam, trafiłem do SANVIMED z polecenia, i mogę polecić opiekę ortopedyczna w tej klinice. Nie zamierzam leczyć kolan i kręgosłupa gdziekolwiek indziej, bo jak narazie tylko lekarze z w/w kliniki potraktowali mnie poważnie. Jestem zadowolony w 100%, rozpocząłem i dokończę leczenie kolan tylko w SANVIMED
 
Imie Nazwisko: Edward Zychma
Adres IP: 77.253.253.184
Adres: 47-406 Racibórz, ul. Brzeska 38, Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Temat: Podziekowania za przeprowadzoną operacje
Do szpitala Sanvimed w Zabrzu trafiłem poprzez internet. Intuicja podpowiadała mi, że to dr n. med. W. Pawlak ma mnie operować. Już podczas pierwszej wizyty pan Doktor ujął mnie swoim profesjonalizmem i życzliwością. Operacje wymiany stawu biodrowego miałem w marcu 2012 roku. Po krótkim pobycie w szpitalu i wstępnej rehabilitacji zostałem zwolniony ze szpitala, chodząc dość dobrze o kulach. Tą drogą serdecznie dziękuje p. dr W. Pawlakowi i całemu personelowi szpitala za dobrze przeprowadzoną operację i bardzo dobrą opiekę w czasie pobytu w szpitalu. Szpital ten jest godny polecenia.
 
Były pacjent E. Zychma
 
Adres IP: 87.99.62.128
 
Doktor Bociański operował mnie po złamaniu kości ramiennej na stoku. Przemieszczenie szyjki chirurgicznej z rotacją odłamów. Ma profesjonalne podejście do problemu i świetne do pacjenta. Przekonał mnie swoją znajomością tematu i pewnością siebie. Zrezygnowałam ze Sport kliniki na rzecz Sanvimedu w Zabrzu. Polecam, świetne warunki i dobra opieka. Jestem w trakcie rehabilitacji, dobrze się zapowiada, a blizna jest dość cienka. Dziękuję.
 
Pseudonim: Maria
Adres IP: 92.41.4.234 Miejscowość Anglia, Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Temat: operacja
Tą drogą chciałam podziękować Drogiemu dr. Pawlakowi za operacje i wspaniałą opiekę nad mamą. Ma Pan wyjątkowe serce, które bezinteresownie niesie pomoc innemu człowiekowi. Chyle przed Panem czoło. To rzadkość spotkać takiego człowieka. Podziękowania również dla całego zespołu. Dymek
 
Pseudonim: Iwona
Adres IP: 77.253.247.247 Imię i nazwisko: Iwona
Temat: endoproteza biodra
 
Polecam! W maju 2010r. moja babcia miała wykonywaną endoprotezę biodra- dzisiaj sama chodzi, jeździ na rowerze i przede wszystkim nic ją nie boli. Dziękuję.
 
IP: 178.183.244.115 Imię i nazwisko: Kazimiera Wojtczak 
Miejscowość: Wrocław Kod pocztowy: 53-411
Telefon: +48 698995508
Temat: Podziękowania po operacji złamanej ręki
 
Dzięki możliwości jaką daje internet i ta strona, chciałam wyrazić podziękowania dla Pana doktora Wojciecha Pawlaka oraz CAŁEGO ZESPOŁU, za przeprowadzoną operację oraz doskonałą opiekę podczas mojego pobytu w Państwa ośrodku. Mam 82 lata i od 15 lat mam problemy ze złamaną ręką. Przeszłam już kilka operacji w różnych placówkach. Złamana kość ramieniowa odbierała mi chęci do życia. I kiedy nikt nie chciał już ingerować i przeprowadzać kolejnej operacji, kiedy mówiono mi, że to już nie ma sensu, Pan doktor Pawlak podjął się tego trudnego zadania. Cieszę się, że mimo obaw i strachu jakie mi towarzyszyły, zdecydowałam się na tą skomplikowaną i trudną operację. Jestem pełna podziwu i wdzięczności dla kompetencji doktora, jego rzetelności i fachowości. Doktor Wojciech Pawlak jest prawdziwym lekarzem, który widzi pacjenta jako człowieka, a nie tylko jako kolejny przypadek. Bardzo dziękuję za codzienne osobiste doglądanie mnie po operacji. Bardzo dziękuję również Paniom pielęgniarkom za fachową, miłą i serdeczną opiekę. Polecam Sanvimed i jego personel jako placówkę profesjonalną, fachową, nowoczesną, przytulną i czystą!
 
Pseudonim: irenka
Adres IP: 195.82.160.137 Imię i nazwisko: Irena Kłosek Kowalska
Telefon: 505737375 Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Temat: Podziękowanie
 
Składam gorące podziękowanie lekarzom i całemu zespołowi ,za serce i profesjonalną opiekę jaką obdarzyli moją mamę która przebywała w ośrodku. Miłe i fachowe podejście to wizytówka tego ośrodka i ludzi tam pracujących. Pozdrawiam i życzę spełnienia w zawodzie - wdzięczna Irena Kłosek Kowalska.
 
Krystyna Kłosek
Adres IP: 195.82.160.137 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 
Temat: Podziękowanie
 
Chciałam złożyć na ręce dr Manachiewicza i dr Latkowskiego gorące podziękowanie, za cudowną i profesjonalną opiekę, którą mnie obdarzyli . Kompetencja, fachowość i podejście z sercem do pacjenta to wizytówka tego ośrodka. Personelu pomocniczego może pozazdrościć nie jeden ośrodek. Dziękuję wszystkim paniom pielęgniarkom za ciepło jakim mnie obdarzyli. Pozdrawiam serdecznie Krystyna Kłosek.
 
Dodane przez: Wdzięczna pacjentka
Adres IP: 84.10.214.191
Temat: Wrażenia po zabiegu
 
Za pośrednictwem tej strony, chciałam wyrazić podziękowanie dla dr Manachiewicza oraz całego zespołu za doskonałą opiekę podczas mojego pobytu w Państwa ośrodku. Pan doktor ujął mnie kompetencją, fachowością i ludzkim podejściem do pacjenta, do tego profesjonalna opieka pielęgniarek stwarzają przyjazną atmosferę i pozwalają zapomnieć o stresie związanym z pobytem w szpitalu. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Państwu powyższy ośrodek, a zwłaszcza odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu- dr Manachiewicza. Dziękuję, pozdrawiam.
 
Dodane przez: Aleksandra
Adres IP: 77.255.133.24
Temat: Artroskopia kolana
 
Miałam robioną atroskopię kolana prawego w zaszłym roku. Stwierdzono u mnie przerośnięcie fałdu rzepkowego .W prawdzie nie w tej klinice, lecz w Katowicach przez dwóch waszych wspaniałych specialistów P. dr Bociańskiego i P dr Zatorskiego, z czego jestem bardzo zadowolona.dziękuję:)
 
Dodane przez: Damian Wróbel
Adres IP: 213.227.75.162
Temat: Pochwała
 
Bardzo dobrzy fachowcy, świetna klinika, schludna,czysta i przyjemna.Gorąco polecam.
 
Dodane przez: Krzysztof M
Adres IP: 95.160.241.78
Temat: Artroskopia
 
Świetna klinika, niesamowicie zgrany zespół zaczynając od lekarzy, a kończąc na pielęgniarkach, bardzo miła atmosfera przed jak i po zabiegu, duże zainteresowanie pacjentem. Do niedawna takie kliniki były tylko na zachodzie, a teraz powstała w Zabrzu. Serdecznie polecam.
 
Dodane przez: Wioletta Grabowska-Kudełko
Adres IP: 89.174.33.34
Temat: Leczenie w sanvimedzie
 
Witam :) Jestem pacjentką dr Pawlaka. Zabieg wszczepienia endoprotezy stawu biodrowego miałam 25 czerwca 2010 roku. Troską i opieką jaką objął mnie dr. Pawlak i zespół z Nim pracujący mogę wyrazić tylko słowem DZIĘKUJĘ. Zabieg, który miałam wymagał dużego wysiłku i pracy ze strony wszystkich lekarzy będących w tym dniu na bloku operacyjnym. Zaraz po zabiegu dr Pawlak, dr Bociański,dr Latkowski oraz dr Janusz Manachiewicz osobiście Mnie doglądali i obserwowali Mój stan w jakim byłam po operacji. Czułam, że jestem bezpieczna będąc wśród takich lekarzy i pielęgniarek. Atmosfera w tym szpitalu jest tak życzliwa i ciepła, iż pobyt jest warty polecenia. Z szacunkiem i pochwałą dla całego personelu SANVIMEDU wdzięczna pacjentka Wioletta Grabowska-Kudełko
 
Dodane przez: 
Adres IP: 83.230.21.74
Temat: Nowy szpital
 
Szpital godny polecenia!! Jestem po zabiegu endoprotezoplastyki biodra. W końcu mogę chodzić bez odczuwania bólu! Nie żałuję, że zdecydowałam się na ten zabieg choć nie ukrywam, że bałam się. poza tym, warunki w nowym obiekcie są naprawdę na wysokim poziomie! oczywiście obsługa (pielęgniarki, lekarze) super:) Polecam!
 
Dodane przez: greg
Adres IP: 87.101.32.144
Temat: Opinia o NZOZ SZPITAL ZABORZE
 
Miałem w 2007roku zabieg artroskopii kolana w NZOZ SZPITAL ZABORZE wykonany przez Dr Pileckiego. Jestem naprawdę pod wrażeniem! Błyskawiczna diagnostyka laboratoryjna (bad. obrazowe miałem własne), krótki czas pobytu na oddziale (2dni), nowocześnie urządzona 2-osobowa sala z łazienką, pełne wyżywienie, niezwykle miła i grzeczna Pani Dr Anestezjolog, Panie Pielęgniarki oraz co najważniejsze fachowa opieka lekarzy ortopedów!! i to wszystko w ramach kontraktu z NFZ czyli nic mnie nie kosztowało. Minęły dwa lata i kolanko jak na razie ok. :) Polecam ten zakład!! :)
 
Dodane przez: Damian Wróbel
Adres IP: 213.227.75.162
Temat: Opinia
 
Sanvimed można z czystym sumieniem polecić jako placówkę leczniczą, świetna i czysta klinika, mili ludzie, jak również mogę polecić dr Janusza Manachiewicza jako świetnego fachowca i dobrego człowieka. Lekarz, który rozumie potrzeby pacjenta i nie jest bezduszny jak niektórzy przedstawiciele NFZ. Pozdrawiam Damian
 
Dodane przez: Maciej Gajos
Adres IP: 79.191.98.36
Temat: Podziękowanie
 

W imieniu własnym chciałbym serdecznie podziękować z całego serca Panu dr n. med Wojciechowi Pawlakowi, Panu lek. med. Jackowi Zatorskiemu, Panu lek. med. Januszowi Manachiewiczowi, Panu lek. med. Romanowi Latkowskiemu, Pani Anestezjolog Danucie Rejdych za perfekcyjne, fachowe przeprowadzenie zabiegu operacyjnego rekonstrukcji kolana( ACL ) w dniu 11.03.2011 oraz Paniom Pielęgniarkom z oddziału urazowo-ortopedycznego, które także objęły mnie fachową, przemiłą opieką medyczną na oddziale w dniach 10.03.2011-14.03.2011. Pobyt w Państwa Szpitalu Specjalistycznym był na prawdę wielką przyjemnością z mojej strony za co jeszcze raz serdecznie dziękuję. Maciej Gajos.


POZNAJ OPINIE PACJENTÓW - ZADZWOŃ


Henryk Mateja       032 769 01 70
Zofia Longchamps  032 231 19 35
Roman Zdrzałek     032 430 50 76
Halina Placek         0664 117 860
Rozalia Moszny      032 285 49 68
Teresa Łyżnik         032 384 83 68
 

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza akceptację na przetwarzanie plików cookie. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Szpital Zaborze spółka z o.o., danych pozyskanych w sposób automatyczny lub podawanych indywidualnie przez zgłaszający zapyanie nie przekazuje innym podmiotom.

Dane pozyskiwane automatycznie służą do optymalizacji serwisu. Jeśli użytkownik serwisu nie wyraża zgody winien dokonać właściwego ustawienia w używanej przez siebie przeglądarce, wyłączając opcję używania plików COOKIE's

Dane podawane przez osoby składające zapytania w serwisie, lub wysyłające emaila z pytaniem, służą do udzielenia odpowiedzi i nie są przekazywane podmiotom zewnętrznym, za wyjątkiem pracowników medycznych. Jeśli osoba zadajaca pytanie nie zgadza się na podanie danych osobowych, powinna wypełnić wymagane pola dowolnym ciągiem znaków pozwalających późniejszą indentyfikację zapytania lub zrezygnować z tej formy.