Opinie

Ortopedia, okulistyka, neurochirurgia - opinie o Nas

W trosce o Państwa zadowolenie oraz pragnąc wyjść naprzeciw Państwa oczekiwaniom, stworzyliśmy miejsce na rekomendacje, gdzie mogą Państwo poznać wrażenia pacjentów na temat lekarzy oraz usług oferowanych przez nasz szpital.

25 maja 2018r. to początek obowiązywania unijnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO). Szpital Specjalistyczny SANVIMED zapewnia adekwatny poziom zabezpieczenia i zgodne z aktualnym prawem przetwarzanie danych osobowych. Po szczegółowe informację zapraszamy na stronę z klauzulą informacyjną

Chcesz podzielić się opinią skorzystaj z formularza obok, umieszczenie danych jest całkowicie dobrowolne.

Temat wiadomoci: Ortopedia

Na Pana ręce Panie doktorze dla całego personelu szpitala wyrazy uznania i podziękownia. Tak sobie wyobrażałam leczenie i powrót do zdrowia. Aktualnie jestem po dwóch operacjach z nowymi biodrami - ponownie w komforcie życia to niesłychane, że to w ogóle mogło się wydarzyć w tak krótkim czasie ( od lutego do maja 2017). Gorąco polecam szpital Sanvimed w Zabrzu pod kierownictwem Wocjecha Pawlaka

Urszula Lenkiewicz-Opoka

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Chciałem podziękować oraz zarekomendować Szpital Sanvimed wraz z całym zespołem z Panem dr.Pawlakiem na czele. 13.06.2017 miałem wykonaną artroskopię kolana już po trzech dniach czuję potężną poprawę ruchomości stawu kolanowego i praktycznie brak jakichkolwiek sensacji bólowych po zabigu. Szybka diagnoza, krótkie terminy, miła i fachowa opieka lekarsko pielęgniarska to podstawowe atuty tego ośrodka. Pozdrawiam zadowolony pacjent.

Tomasz Tomal

Temat wiadomoci: Hip replacement (endoproteza biodra)

I am pleased to tell you how well I am doing & I am back to normal after the opration. I have no pain & regained the strength in my hip. All in all a brilliant result from the operation. We both still miss you all. Our best wishes to all the lovely nurses, to Lucas & Thomas & Mr Pawlak of course. He did a wonderful job.

Janet and John Taylor

Temat wiadomoci: Knee replacement (endoproteza kolana)

Well I have to say that I have tried to find something detrimental about the hospital and its staff, but I can't. Only to say that there was too much food! The staff were exceptional, with how they helped me, put me at me ease, cared for me and Peter. Dr Pawlak and his team were outstanding, answered all my questions, were always on hand to help should it be necessary. I can't give enough praise to them all. Joanna and Aggi were to be congratulated on their translation. They chauffeured us around from day out for Peter to shopping trip for me and commuting to and from the airport. Should you have anyone who is going to Poland for surgery, I would be more than happy to chat with them to put them at their ease, such as John did for me.

Joy Collins

Temat wiadomoci: Hip replacement (endoproteza biodra)

We would like to thank you and the whole team for everything it was a brilliant experience from start to finish. The staff and hospital were brilliant, professional , and very dedicated, it was a great experience, I can not praise them enough. I would highly recommend this hospital to anyone thinking of having a hip operation. Best wishes to you all.

James and Catherine

Temat wiadomoci: Artroskopia

Bardzo serdecznie chciałabym podziękować dr.Wojciechowi Pawlakowi za udaną operację dn. 26.07.2016 Artroskopię (uszkodzona łękotka) oraz całemu personelowi za troskliwą opiekę i miłą atmosferę. Z uśmiechem pozdrawiam wszystkich Sylwia Lubiecka.

Sylwia Lubiecka

Temat wiadomoci: dziękuję ;)

Cudowna Załogo Kliniki Sanvimed chciałabym jeszcze raz podziękować Wam za cudowną opiekę przed jak i po operacji przepukiny kręgosłupa. JESTESCIE CUDOWNI ;) Przeogromne DZIĘKUJĘ dla Doktora Szydlika, że trafiłam w tak cudowne ręce. DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ ZA WSZYSTKO!!!!!!!!

Agnieszka Kurzepa

Temat wiadomoci: Podziękowania

Pragnę bardzo podziękować panu doktorowi. Pawlakowi i innym lekarzom oraz pielęgniarkom i całemu personelowi medycznemu za dokonane operacje stawów biodrowych i fachową opiekę oraz miłą atmosferę w czasie pobytu. Polecam i zawsze będę polecać tę placówkę medyczną bo czułam, że wszyscy interesują się pacjentem, jego zdrowiem i samopoczuciem przed i po operacji.

Maria Rogowska

Temat wiadomoci:

Jestem szczerze zadowolona ze świadczonych usług medycznych w tej klinice. Doświadczyłam bardzo wysokiego standardu obsługi oraz troski o pacjenta. Mimo licznych przeciwwskazań dr Wojciech Pawlak podjął się wykonania mi operacji wstawienia endoprotezy biodra, za co jestem mu bardzo wdzięczna. Życzę kolejnych sukcesów w życiu służbowym i prywatnym.

Danuta Ledwoń

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Bardzo serdecznie pragne podziekowac dr.Pawlakowi oraz calemu zespolowi-lekarzom,pielegniarkom za opieke przed i po operacji barku jaka mialam 24lutego 2015r.Tam pacjent jest traktowany z troska i czuje sie jak w domu, czuje sie coraz lepiej, rehabilitacja w toku i bol pomalu ustepuje.Bardzo serdecznie dziekuje za profesjonalna opieke i troske. Polecam wszystkim cierpiacym i potzebujacym pomocy medycznej

Kornelia Kandzia

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Chcialam bardzo serdecznie podziekowac dr.Pawlakowi, lekarzom oraz calemu personelowi medycznemu Sanvimedu, jestem po artroskopi barku lewego(24 luty 2015r.) i czuje sie bardzo dobrze, moge ruszac reka co bylo niemozliwe przed operacja. Jestem bardzo wdzieczna za to lekarzom,ze tak sprawnie,szybko a przede wszystkim z troska sie mna zajeli. Z calego serca dziekuje IM WSZYSTKIM!!! Polecam szpital wszystkim potrzebujacym pomocy w bolu.

Kornelia Kandzia

Temat wiadomoci: Podziękowanie od serca :)

Serdecznych podziękowań nie ma jak zwykle końca. Mógłbym wymienić po kolei lekarzy, zespół medyczny. Należą się oną wielkim ciepłym słowem całemu przesympatycznemu zespołowi Szpitala Specjalistycznego Sanvimed. Dnia 30.01.2015 odbyłem w tutejszym szpitalu zabieg artroskopii barku lewego wraz z rekonstrukcją. Mija już 2 tygodnie a ja już naturalnie zginam cały staw. Polecam na 1000% każdemu Sanvimed co ma problemy z sprawami zdrowotnymi. Maciej Gajos.

Maciej Gajos

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Dzięki możliwości ją daje internet, chciałabym bardzo serdecznie podziękować Panu doktorowi Wojciechowi Pawlakowi oraz całemu zespołowi, za przeprowadzoną operacje w dniu 18.11.2104-endoproteza stawu kolanowego. Również bardzo chciałabym podziękować paniom pielęgniarkom, które stwarzają bardzo przyjazną, życzliwą i ciepłą atmosferę. Serdeczne podziękowania dla panów rehabilitantów którzy bardzo pomagają w pierwszych "krokach" po zabiegu. Szpital godny polecenia.

Kornelia Piotrowska

Temat wiadomoci: Neurochirurgia

Chciałbym bardzo podziękować dr.Szydlikowi za przeprowadzenie zabiegu endo kręgosłupa oraz całemu zespołowi asystującemu przy stole za pełen profesjonalizm oraz dyżurującym siostrom za opiekę i troskliwość, a także paniom rejestratorkom za uprzejmość. Z wyrazami szacunku i wdzięczności Sławomir Sz. Ps.Serdecznie pozdrawiam.

Sławomir Szkurłat

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Pozwalając sobie użyć słów dr. Wojciecha Pawlaka , gdy życie wymaga trudnych decyzji, zwłaszcza, gdy chodzi o zdrowie, które pogarsza upływający czas, z pełną świadomością i zaufaniem chciałbym z całego serca podziękować personelowi medycznemu w Szpitalu Specjalistycznym Sanvimed. Zespół otoczył mnie fachową i profesjonalną opieką podczas pobytu w dniach 20-22.10.2014 oraz zabiegu chirurgicznego Endoskopowej Nukletomi l5/S-usunięcie przepukliny jądra miażdżystego.

Macjej Gajos

Temat wiadomoci: Podziękowania

Przesyłam serdeczne podziękowania dla dr Pawlaka i całego zespołu szpitala Sanvimed za przeprowadzenie operacji wszczepienia endoprotezy stawu biodrowego a także za opiekę i rehabilitację w trakcie całej hospitalizacji. Już kilka dni po wypisaniu z kliniki jestem w stanie samodzielnie i bez bólu się poruszać. Bardzo dziękuje za profesjonalną i serdeczną opiekę. Październik 2014.

Henryk Labus

Temat wiadomoci: Opinia o szpitalu

O jakości usługi medycznej świadczy fakt, iż na stół operacyjny położyłam się z bólem, a obudziłam się z narkozy bez bólu. Personel medyczny bardzo profesjonalny. Zarówno lekarze, jak i panie pielęgniarki są bardzo sympatyczne. Szpital bardzo wygodny, a warunki dla pacjentów bardzo dobre. Mogę z czystym sumieniem polecić tą placówkę medyczną.

Barbara Palak

Temat wiadomoci: opinia po operacji biodra

Wspaniały szpital, wspaniali lekarze, którzy w nim pracują. Są profesjonalistami, którzy doskonale wykonują swój zawód. W każdej chwili możesz liczyć na ich pomoc. W tej placówce pacjenci są najważniejsi. Na szczególne słowa uznania zasługuje dr Pawlak - bardzo dobry lekarz.

Eugeniusz Rożek

Temat wiadomoci: ENDOPROTEZA

Jestem pełna uznania dla lekarzy oraz całej obsługi medycznej na tym oddziale. Dziękuję za opiekę i leczenie!

Teresa Kozieł

Temat wiadomoci: Opinia owykonaniu zabiegu i leczeniu

Składam podziękowanie lekarzom ortopedom oraz zespołowi pielęgniarskiemu za wykonanie rekonstrukcji ścięgna Achillesa i opiekę po zabiegu. Wszystkim którzy mają problemy i dolegliwości ortopedyczne, nie zważając na poniesione koszty polecam ten szpital.

Antoni Marek

Temat wiadomoci: opinia

SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA DR.WOJCIECHA PAWLAKA I JEGO ZESPOŁU za udaną rekonstrukcje łokcia prawej ręki. Dzięki tej operacji której podjął się dr.Wojciech Pawlak jestem dziś sprawnym człowiekiem mogącym korzystać w pełni normalnie w życiu codziennych obowiązków oraz pracy, chciałem również SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ pielęgniarką za opiekę i bardzo miła atmosferę jaką miałem podczas pobytu w klinice, w maju 2011 rok. Z poważaniem Krzysztof i Joanna Płachta.

Joanna Plachta

Temat wiadomoci: Leczenie stawu kolanowego i kregosłupa

Witam, trafiłem do SANVIMED z polecenia, i mogę polecić opiekę ortopedyczna w tej klinice. Nie zamierzam leczyć kolan i kręgosłupa gdziekolwiek indziej, bo jak narazie tylko lekarze z w/w kliniki potraktowali mnie poważnie. Jestem zadowolony w 100%, rozpocząłem i dokończę leczenie kolan tylko w SANVIMED

Wojciech Stopa

Temat wiadomoci: Podziekowania za przeprowadzoną operacje

Do szpitala Sanvimed w Zabrzu trafiłem poprzez internet. Intuicja podpowiadała mi, że to dr n. med. W. Pawlak ma mnie operować. Już podczas pierwszej wizyty pan Doktor ujął mnie swoim profesjonalizmem i życzliwością. Operacje wymiany stawu biodrowego miałem w marcu 2012 roku. Po krótkim pobycie w szpitalu i wstępnej rehabilitacji zostałem zwolniony ze szpitala, chodząc dość dobrze o kulach. Tą drogą serdecznie dziękuje p. dr W. Pawlakowi i całemu personelowi szpitala za dobrze przeprowadzoną operację i bardzo dobrą opiekę w czasie pobytu w szpitalu. Szpital ten jest godny polecenia.

Edward Zychma

Temat wiadomoci:

Doktor Bociański operował mnie po złamaniu kości ramiennej na stoku. Przemieszczenie szyjki chirurgicznej z rotacją odłamów. Ma profesjonalne podejście do problemu i świetne do pacjenta. Przekonał mnie swoją znajomością tematu i pewnością siebie. Zrezygnowałam ze Sport kliniki na rzecz Sanvimedu w Zabrzu. Polecam, świetne warunki i dobra opieka. Jestem w trakcie rehabilitacji, dobrze się zapowiada, a blizna jest dość cienka. Dziękuję.

anonim

Temat wiadomoci: Operacja

Tą drogą chciałam podziękować Drogiemu dr. Pawlakowi za operacje i wspaniałą opiekę nad mamą. Ma Pan wyjątkowe serce, które bezinteresownie niesie pomoc innemu człowiekowi. Chyle przed Panem czoło. To rzadkość spotkać takiego człowieka. Podziękowania również dla całego zespołu. Dymek

Maria

Temat wiadomoci: endoproteza biodra

Polecam! W maju 2010r. moja babcia miała wykonywaną endoprotezę biodra- dzisiaj sama chodzi, jeździ na rowerze i przede wszystkim nic ją nie boli. Dziękuję.

Iwona

Temat wiadomoci: Podziękowania po operacji złamanej ręki

Dzięki możliwości jaką daje internet i ta strona, chciałam wyrazić podziękowania dla Pana doktora Wojciecha Pawlaka oraz CAŁEGO ZESPOŁU, za przeprowadzoną operację oraz doskonałą opiekę podczas mojego pobytu w Państwa ośrodku. Mam 82 lata i od 15 lat mam problemy ze złamaną ręką. Przeszłam już kilka operacji w różnych placówkach. Złamana kość ramieniowa odbierała mi chęci do życia. I kiedy nikt nie chciał już ingerować i przeprowadzać kolejnej operacji, kiedy mówiono mi, że to już nie ma sensu, Pan doktor Pawlak podjął się tego trudnego zadania. Cieszę się, że mimo obaw i strachu jakie mi towarzyszyły, zdecydowałam się na tą skomplikowaną i trudną operację. Jestem pełna podziwu i wdzięczności dla kompetencji doktora, jego rzetelności i fachowości. Doktor Wojciech Pawlak jest prawdziwym lekarzem, który widzi pacjenta jako człowieka, a nie tylko jako kolejny przypadek. Bardzo dziękuję za codzienne osobiste doglądanie mnie po operacji. Bardzo dziękuję również Paniom pielęgniarkom za fachową, miłą i serdeczną opiekę. Polecam Sanvimed i jego personel jako placówkę profesjonalną, fachową, nowoczesną, przytulną i czystą!

Kazimiera Wojtczak

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Składam gorące podziękowanie lekarzom i całemu zespołowi ,za serce i profesjonalną opiekę jaką obdarzyli moją mamę która przebywała w ośrodku. Miłe i fachowe podejście to wizytówka tego ośrodka i ludzi tam pracujących. Pozdrawiam i życzę spełnienia w zawodzie - wdzięczna Irena Kłosek Kowalska.

Irena Kłosek Kowalska

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Chciałam złożyć na ręce dr Manachiewicza i dr Latkowskiego gorące podziękowanie, za cudowną i profesjonalną opiekę, którą mnie obdarzyli . Kompetencja, fachowość i podejście z sercem do pacjenta to wizytówka tego ośrodka. Personelu pomocniczego może pozazdrościć nie jeden ośrodek. Dziękuję wszystkim paniom pielęgniarkom za ciepło jakim mnie obdarzyli. Pozdrawiam serdecznie Krystyna Kłosek.

Krystyna Kłosek

Temat wiadomoci: Wrażenia po zabiegu

Za pośrednictwem tej strony, chciałam wyrazić podziękowanie dla dr Manachiewicza oraz całego zespołu za doskonałą opiekę podczas mojego pobytu w Państwa ośrodku. Pan doktor ujął mnie kompetencją, fachowością i ludzkim podejściem do pacjenta, do tego profesjonalna opieka pielęgniarek stwarzają przyjazną atmosferę i pozwalają zapomnieć o stresie związanym z pobytem w szpitalu. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Państwu powyższy ośrodek, a zwłaszcza odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu- dr Manachiewicza. Dziękuję, pozdrawiam.

Wdzięczna pacjentka

Temat wiadomoci: Artroskopia kolana

Miałam robioną atroskopię kolana prawego w zaszłym roku. Stwierdzono u mnie przerośnięcie fałdu rzepkowego .W prawdzie nie w tej klinice, lecz w Katowicach przez dwóch waszych wspaniałych specialistów P. dr Bociańskiego i P dr Zatorskiego, z czego jestem bardzo zadowolona. dziękuję:)

Aleksandra

Temat wiadomoci: Pochwała

Bardzo dobrzy fachowcy, świetna klinika, schludna,czysta i przyjemna.Gorąco polecam.

Damian Wróbel

Temat wiadomoci: Artroskopia

Świetna klinika, niesamowicie zgrany zespół zaczynając od lekarzy, a kończąc na pielęgniarkach, bardzo miła atmosfera przed jak i po zabiegu, duże zainteresowanie pacjentem. Do niedawna takie kliniki były tylko na zachodzie, a teraz powstała w Zabrzu. Serdecznie polecam.

Krzysztof M

Temat wiadomoci: Leczenie w sanvimedzie

Witam :) Jestem pacjentką dr Pawlaka. Zabieg wszczepienia endoprotezy stawu biodrowego miałam 25 czerwca 2010 roku. Troską i opieką jaką objął mnie dr. Pawlak i zespół z Nim pracujący mogę wyrazić tylko słowem DZIĘKUJĘ. Zabieg, który miałam wymagał dużego wysiłku i pracy ze strony wszystkich lekarzy będących w tym dniu na bloku operacyjnym. Zaraz po zabiegu dr Pawlak, dr Bociański,dr Latkowski oraz dr Janusz Manachiewicz osobiście Mnie doglądali i obserwowali Mój stan w jakim byłam po operacji. Czułam, że jestem bezpieczna będąc wśród takich lekarzy i pielęgniarek. Atmosfera w tym szpitalu jest tak życzliwa i ciepła, iż pobyt jest warty polecenia. Z szacunkiem i pochwałą dla całego personelu SANVIMEDU wdzięczna pacjentka Wioletta Grabowska-Kudełko

Wioletta Grabowska-Kudełko

Temat wiadomoci: Nowy szpital

Szpital godny polecenia!! Jestem po zabiegu endoprotezoplastyki biodra. W końcu mogę chodzić bez odczuwania bólu! Nie żałuję, że zdecydowałam się na ten zabieg choć nie ukrywam, że bałam się. poza tym, warunki w nowym obiekcie są naprawdę na wysokim poziomie! oczywiście obsługa (pielęgniarki, lekarze) super:) Polecam!

anonim

Temat wiadomoci: Opinia o NZOZ SZPITAL ZABORZE

Miałem w 2007roku zabieg artroskopii kolana w NZOZ SZPITAL ZABORZE wykonany przez Dr Pileckiego. Jestem naprawdę pod wrażeniem! Błyskawiczna diagnostyka laboratoryjna (bad. obrazowe miałem własne), krótki czas pobytu na oddziale (2dni), nowocześnie urządzona 2-osobowa sala z łazienką, pełne wyżywienie, niezwykle miła i grzeczna Pani Dr Anestezjolog, Panie Pielęgniarki oraz co najważniejsze fachowa opieka lekarzy ortopedów!! i to wszystko w ramach kontraktu z NFZ czyli nic mnie nie kosztowało. Minęły dwa lata i kolanko jak na razie ok. :) Polecam ten zakład!! :)

greg

Temat wiadomoci: Opinia

Sanvimed można z czystym sumieniem polecić jako placówkę leczniczą, świetna i czysta klinika, mili ludzie, jak również mogę polecić dr Janusza Manachiewicza jako świetnego fachowca i dobrego człowieka. Lekarz, który rozumie potrzeby pacjenta i nie jest bezduszny jak niektórzy przedstawiciele NFZ. Pozdrawiam Damian

Damian Wróbel

Temat wiadomoci: Podziękowanie

W imieniu własnym chciałbym serdecznie podziękować z całego serca Panu dr n. med Wojciechowi Pawlakowi, Panu lek. med. Jackowi Zatorskiemu, Panu lek. med. Januszowi Manachiewiczowi, Panu lek. med. Romanowi Latkowskiemu, Pani Anestezjolog Danucie Rejdych za perfekcyjne, fachowe przeprowadzenie zabiegu operacyjnego rekonstrukcji kolana( ACL ) w dniu 11.03.2011 oraz Paniom Pielęgniarkom z oddziału urazowo-ortopedycznego, które także objęły mnie fachową, przemiłą opieką medyczną na oddziale w dniach 10.03.2011-14.03.2011. Pobyt w Państwa Szpitalu Specjalistycznym był na prawdę wielką przyjemnością z mojej strony za co jeszcze raz serdecznie dziękuję. Maciej Gajos.

Maciej Gajos

Dziękujemy za opinie

ortopedia zabiegi ortopedyczne ortopeda ACL ACL metody ACL zbieg ACL zabiegi ACL rehabilitacja rekonstrukcja ACL rekonstrukcja ACL metody rekonstrukcja ACL zbieg rekonstrukcja ACL zabiegi rekonstrukcja ACL rehabilitacja rekonstrukcja więzadła ACL rekonstrukcja więzadła krzyżowego przedniego ACL rekonstrukcja więzadła krzyżowego więzadło krzyżowe przednie ACL więzadło krzyżowe krzyżowe przednie ACL więzadła krzyżowe przednie ACL plastyka więzadła plastyka więzadła krzyżowego plastyka więzadeł krzyżowych leczenie ACL operacja ACL zabieg ACL BIODRO artroskopia biodra aloplastyka biodra alloplastyka biodra endoproteza biodra endoprotezoplastyka biodra rekonstrukcja biodra naprawianie biodra regeneracja biodra wymiana biodra leczenie biodra operacja biodra zabieg biodra artroskopia stawu biodrowego aloplastyka stawu biodrowego alloplastyka stawu biodrowego endoproteza stawu biodrowego endoprotezoplastyka stawu biodrowego rekonstrukcja stawu biodrowego naprawianie stawu biodrowego regeneracja stawu biodrowego wymiana stawu biodrowego leczenie stawu biodrowego operacja stawu biodrowego zabieg stawu biodrowego staw biodrowy artroskopia biodrowa aloplastyka biodrowa alloplastyka biodrowa endoproteza biodrowa endoprotezoplastyka biodrowa KOLANO artroskopia kolana aloplastyka kolana alloplastyka kolana endoproteza kolana endoprotezoplastyka kolana rekonstrukcja kolana naprawianie kolana regeneracja kolana wymiana kolana leczenie kolana operacja kolana zabieg kolana artroskopia stawu kolanowego aloplastyka stawu kolanowego alloplastyka stawu kolanowego endoproteza stawu kolanowego endoprotezoplastyka stawu kolanowego rekonstrukcja stawu kolanowego naprawianie stawu kolanowego regeneracja stawu kolanowego wymiana stawu kolanowego leczenie stawu kolanowego operacja stawu kolanowego zabieg stawu kolanowego staw kolanowy artroskopia kolanowa aloplastyka kolanowa alloplastyka kolanowa endoproteza kolanowa endoprotezoplastyka kolanowa kapoplastyka biodra kapoplastyka biodrowa kapoplastyka stawu biodrowego kapoplastyka kolana kapoplastyka kolanowa kapoplastyka stawu biodrowego kapoplastyka barku kapoplastyka stawu barkowego kapoplastyka barkowa BARK artroskopia barku aloplastyka barku alloplastyka barku endoproteza barku endoprotezoplastyka barku rekonstrukcja barku naprawianie barku regeneracja barku wymiana barku leczenie barku operacja barku zabieg barku artroskopia stawu barkowego aloplastyka stawu barkowego alloplastyka stawu barkowego endoproteza stawu barkowego endoprotezoplastyka stawu barkowego rekonstrukcja stawu barkowego naprawianie stawu barkowego regeneracja stawu barkowego wymiana stawu barkowego leczenie stawu barkowego operacja stawu barkowego zabieg stawu barkowego staw barkowy artroskopia barkowa aloplastyka barkowa alloplastyka barkowa endoproteza barkowa endoprotezoplastyka barkowa staw skokowy artroskopia stawu skokowego aloplastyka stawu skokowego alloplastyka stawu skokowego endoproteza stawu skokowego endoprotezoplastyka stawu skokowego rekonstrukcja stawu skokowego naprawianie stawu skokowego regeneracja stawu skokowego wymiana stawu skokowego leczenie stawu skokowego operacja stawu skokowego zabieg stawu skokowego staw skokowy

W związku z obowiązującą dyrektywą o prywatności i łączności elektronicznej 2002/58/WE (ePrivacy), regulującej zasady zgód na cookies, jak również z wejściem w życie art. 13 ust. 1-2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE L 2016, Nr 119) tzw. RODO - informujemy iż ta strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje zawarte w cookies wykorzystujemy m.in. w celach statystycznych, funkcjonalnych oraz dostosowania strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Dalsze korzystanie z serwisu oznacza, że zgadzasz się na ich zapisanie w pamięci Twojego urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies zmieniając odpowiednio ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej Informacji znajdziesz w "Klauzuli informacyjnej polityki prywatności i plików cookie".